Klantenservice FLASKA

Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of gebruik het contactformulier op deze pagina!

Op deze pagina vind je onze contactgegevens en informatie over uw bestelling, zoals; retourneren, levertijd & verzendkosten, betaalmethoden, garantie & klachten. Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Mocht je vragen hebben dan kun je ons via onderstaande bereiken:

Neem contact met ons op

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 17:00. Er kan 24/7 een voicemailbericht achter gelaten worden, binnen 24 uur nemen we contact met u op. Een bericht via de website of mail kan uiteraard ook altijd.

Flaška Nederland
(onderdeel van Zenchi bv)

Westerend 3,
9461 EG GIETEN
Nederland

E: [email protected]
T: +31 85 303 6 403

Bank: ABNAMRO
IBAN: NL 18 ABNA 049.49.93.758
KvK: 50945661
BTW-nummer: NL823013005B01

Contactformulier

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het pakket naar Flaska zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via [email protected]. Je kunt hiervoor het herroepingsformulier gebruiken uit de Algemene Voorwaarden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Doorgaans worden producten vanuit het magazijn in 1 a 2 werkdagen afgeleverd. Producten met een naambedrukking worden binnen 3 a 4 werkdagen geleverd. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Dit wordt in dat geval op de productpagina aangegeven. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL of PostNL. Je ontvangt na uw bestelling een track&trace code op het opgegeven e-mailadres waarmee je je bestelling kunt volgen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,90 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,89 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Internationale verzending / international delivery:
Voor bestellingen naar het buitenland worden de verzendkosten per land bepaald v.a. € 7,95. De exacte prijs wordt berekend in je winkelmandje.

Betaalmethoden

 Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. We bieden via de website de volgende betaalmethodes aan:

– Online betaling via Ideal, creditcard of Paypal
– Overboeking per bank

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door contact met ons op te nemen via de gegevens op deze pagina. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om een klacht over een product, dienst of de service van Flaska in te dienen via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Stichting Webshop Keurmerk (https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/) De klacht wordt dan zowel naar Flaska als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Meer over onze klachtenprocedure vind je in de Algemene Voorwaarden.

Het is ook mogelijk klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.