Lees hier een stukje van wat Nurgül Özkanli-Kasikci van duurzaamheidskompas.nl schrijft over de Flaska nadat zij de glazen waterfles zelf testte:

“Terug naar mijn ervaring met de fles. Flaska is een verrassend handzame fles als je uitgaat van het gegeven dat het van glas is gemaakt. Ik was redelijk sceptisch ten opzichte van de werking, maar… Ik moet zeggen dat ik wél degelijk een smaakverschil proef. Wetenschappelijk bewezen/erkend of niet; water uit de Flaska is smaakvol. En het jasje van neopreen (een soort duikerssuit-spul); fijn, praktisch ding (en GEWELDIG dat het bedrukt kan worden!) die gemakkelijk aan en uit getrokken kan worden.”

Duurzaamheidskompas.nl is een weblog en nieuwssite over duurzame trends, ecologische & biologische producten en duurzame initiatieven.

In 2010, slechts een jaar na oprichting, heeft Duurzaamheidskompas.nl de Energy Award gekregen voor beste, groene weblog over duurzaamheid. In 2014 heeft Duurzaamheidskompas.nl Het Groen Lintje gekregen, voor meest inspirerende lokaal initiatief in ‘s-Hertogenbosch.

Het hele verslag is te lezen via http://duurzaamheidskompas.nl/reviews/flaska-bronwater-to-go/