Flaska Glas

Een grote keuze in modellen en designs zorgen ervoor dat iedereen de juiste Flaska voor zichzelf kan vinden.

De glazen herbruikbare waterfles van FLASKA

Glas maakt langzaam maar zeker zijn weg terug naar ons dagelijkse leven.

Opnieuw zijn we ons bewust geworden van de voordelen van glas voor de gezondheid en het mileu. Glas lekt geen schadelijke stoffen, geuren of aroma’s in onze dranken of voedsel. Dit is ook de reden waarom kwalitateitscosmetica, wijn, olie, voedingssupplementen en bepaalde medicatie in glazen verpakkingen zitten. Vanuit het gezichtspunt van duurzaamheid is glas de gezondste keur vanwege zijn hoge recyclingsgraad omdat het gebruikt wordt om producten te produceren van dezelfde kwaliteit.

flaska8

De Flaska waterfles is gemaakt van robuust glas, dat zeer bestand is tegen vallen en stoten en de meeste dagelijkse ongelukjes overleeft.

Flaska flessen worden gemaakt in een glasfabriek in Florence, Italië. Het mooie Italiaanse ontwerp is verder verbeterd door de hoge weerstand tegen breuk. Dit verzekert je ervan dat je Flaska voor een lange tijd actief kunt gebruiken. De beschermhoes van verschillende materialen zorgt ervoor dat je Flaska je dagelijkse gezelschap kan zijn waar je ook gaat.

We vinden dat glas het meest logische materiaal is voor waterflessen – het levert je geen gezondheidsrisico’s op, het helpt het milieu beschermen en het stelt je in staat om een actieve levensstijl te leiden. Daarom is Flaska gemaakt van glas!